Vent venligst ...


Loading...

Installation i e-conomic

Fakturamodul til e-conomic

Bambora har lavet et gratis modul til e-conomic, som gør det nemt for dig at tilbyde dine kunder betaling med betalingskort.

e-conomic er et regnskabsprogram, som du kan bruge til at oprette og sende fakturaer til dine kunder. Med Bamboras fakturamodul kan du gennem e-conomic sende kunden et link, som åbner Bamboras betalingsvindue.

Vi har gjort det let at komme i gang med fakturabetalinger til e-conomic – der skal hverken hentes eller installeres filer. Følg guidens 4 trin, så er du klar!

1. Lav en Bambora-konto

Inden du kan prøve vores fakturamodul, skal du have en testkonto ved os. En testkonto er gratis ved Bambora, og det tager kun nogle få minutter at lave den. Når du har lavet kontoen, får du et test-forretningsnummer (merchant number), som du skal bruge til at lave testbetalinger.

Få en testkonto

Husk at anføre, du ønsker en testkonto på trin 2 under ”Evt. kommentar”. Du kan se bort fra priser i guiden.

Når du er klar til at modtage rigtige betalinger, opdaterer vi din testkonto til en produktionskonto. På den måde slipper du for at skulle oprette en ny konto ved Bambora.

2. Sådan fungerer det

Fakturaer, du sender fra e-conomic, indeholder et unikt link. Når kunden klikker på linket, åbnes Bamboras betalingsvindue, og kunden kan betale fakturaen med sit betalingskort. 

3. Opsætning i ePay-administrationen

Log ind i din Bambora-administration her.

I venstremenuen vælger du Indstillinger -> e-conomic-integration.Forbind til e-conomic (se billede 1)


For at forbinde til e-conomic skal du klikke på knappen ”Forbind til e-conomic”


Her efter bliver du videre stillet til e-conomics side hvor du skal klikke på ”Tilføj App” (Hvis du ikke er logget ind i e-conomic så skal du logge ind først)


Efterfølgende bliver du ført tilbage til Bambora-administrationen hvor du skal udfylde de resterende felter og afslutte med at klikke på knappen ”Gem dine e-conomic oplysninger” for at gemme din integration (se billede 2)


Forbind valuta til e-conomic (se billede 1)


For at forbinde en specifik valuta til e-conomic skal du klikke på knappen ”Forbind valuta til e-conomic”


Her efter bliver du videre stillet til e-conomics side hvor du skal klikke på ”Tilføj App” (Hvis du ikke er logget ind i e-conomic så skal du logge ind først)


Efterfølgende bliver du ført tilbage til Bambora-administrationen hvor du skal udfylde de resterende felter og afslutte med at klikke på knappen ”Gem dine e-conomic oplysninger” for at gemme din integration (se billede 3)


4. Opsætning i e-conomic

Aktivér API fra din e-conomic-konto. Log ind på din e-conomic-konto, og gå til menuen Indstillinger -> Alle indstillinger (klik på tandhjulet oppe i højre hjørne). Vælg Abonnementsstatus under menupunktet Abonnement i venstre side (se billede 1).

Sæt kryds i feltet ved API.

Næste gang du skal bogføre en faktura fra e-conomic, skal du indsætte følgende link i brødteksten (se billede 2):

https://ssl.ditonlinebetalingssystem.dk/integration/economic/pay.aspx?merchantnumber=[MERCHANTNUMBER]&invoice=[FakturaNr]&debtor=[DebitorNr]

Husk at erstatte [MERCHANTNUMBER] med dit forretningsnummer. Du finder dit forretningsnummer på Bambora-administrationen under Indstillinger -> Betalingssystemet

e-conomic sørger selv for at erstatte [FakturaNr] og [DebitorNr] med de korrekte værdier, når fakturaen sendes.

Sæt et hak ud for ’Husk brødtekst’ , så husker e-conomic teksten til næste gang, du skal sende en faktura.

Bemærk: Husk at fjerne [ ] omkring dit forretningsnummer!